Entrades populars

dijous, 2 de febrer de 2017

Frank & I - una novel·la victoriana sobre "spanking"

La veritat és que volia publicar aquesta entrada ja fa temps. 
I per què? Perquè hi ha moltes raons. 
1. Perquè és una novel·la maquíssima 
2. Perquè és una novel·la impactant 
3. Perquè m'intriga molt la temàtica 
4. Perquè és la primera novel·la que presenta una dona que va de noi (o almenys ha de ser una de les primeres) 
5. Perquè és una novel·la molt ben escrita 
6. Perquè quasi ningú la coneix 

Ok. Per a mi, era una recomanació d'un amic. Era Abril del any passat. Pràcticament he devorat Frank & I. 

Trama: Un noi (?) de quinze anys va perdut a la platja. Un home passejant parla amb ell. Preocupat cap a on va aquest noiet, qui diu que volia treballar en un vaixell, el va invitar a ca seva. Aquest home jove comença a viure amb aquest home que intenta donar-li una educació molt bona. Poc a poc els dos homes tenen una relació familiar, quasi intima. Un dia, Frank no es comporta molt bé i rep un castig per l´home major. Al cap i a la fi l'home major tracta a Frank amb una severitat i també li fa una lliçó de disciplina corporal. Després d'uns cops al cul es revela el secret quasi invisible... L´home li diu res, encara que ha vist i descobert el secret de Frank... qui es en realitat una dona adolescent. Aquí tenim una idea molt audaç i molt intrigant. La novel·la té una manera de cultivar aquesta manera i aquest aire dels Anglesos. És molt ... evident que la novel·la és una novel·la sobre el spanking (azotades). Però tal com és un tema molt taboo... l'autor mai, i ho dic amb molta sorpresa, perquè és una novel·la molt ben escrita i crec que ha de ser un autor molt conegut que no volia que ningú descobreix les seves aficions, bé, una mica inusuals. Sigui com sigui, després de més de 100 anys aquesta novel·la té un aire molt fresc, i no només tracta de spanking però a més és una novel·la romàntica sobre una noia que s'enamora d'un home més major (ella té 15 i ell uns 30 i escassos). 
Segurament, aquesta novel·la no és per a tothom, ni per a tota dona, però a qui li agraden les novel·les estrambòtiques, li recomanaria aquest tresor seguríssim. 

I tampoc has de ser un "fan" de azotades per gaudir d'aquest libre:P A qui li agraden més les pel·lícules, hi ha també una peli "Lady Libertine" que és lliurament visible a Youtube que presenta més o menys el contingut del libre.

Per a ells qui volen saber-ne més, del spanking, he trobat un bloc que m'agrada molt i és aquest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada